Projektų kūrimo įrankis – Naujojo europinio bauhauzo pagalba projektų iniciatoriams

Naujas įrankis yra metodų ir priemonių kompasas, skirtas projekto, atitinkančio Naujojo europinio bauhauzo principus, planavimui. Įrankis buvo kuriamas remiantis 20 įgyvendintų projektų patirtimi. Jis suskirstytas į dvi dalis. Pirmoje dalyje pateikiami metodologiniai pagrindai, o antroje – įžvalgos apie realius įgyvendinimo procesus. Čia rasite kaip geriausiai rengti seminarus, kokios priemonės tinkamiausios jūsų projektui, ir sužinosite, kaip panašūs procesai vykdomi kituose projektuose. Dokumente pateikiami 3 projekto rengimo etapai: 

  • Nustatymas 
  • Tyrimas 
  • Tobulinimas 

Kompasas gali būti naudojamas ankstyvame projekto etape kaip pagalbinis vadovas, pasitelkiant praktines priemones, seminarus ir gerąsias praktikas, kaip efektyviai įgyvendinti Naujojo europinio bauhauzo vertybes. Procesus, vertybes ir darbo principus galima lengvai adaptuoti prie skirtingų idėjų. Šios praktinės priemonės, padės formuoti jūsų idėjas ir paversti jas apčiuopiamais rezultatais, išvystytais projektais, veiksmų planais, ar investicijomis.

Kompasas skirtas viešosioms ir privačioms valdžios institucijoms bei kitiems projektų iniciatoriams. Naudodami šį priemonių rinkinį, galite prisijungti prie Europos tvarių, įtraukių ir estetiškų projektų judėjimo. 

Norėdami geriau suprasti, kaip vertybės, darbo principai ir kiti užmojai daro įtaką procesui, kviečiame susipažinti su NEB KOMPASU. Įrankis prieinamas anglų kalba.  

Daugiau informacijos anglų kalba rasite šioje nuorodoje: NEB Toolbox (europa.eu)


Posted

in

,

by

Tags: